Velbesøgt rejsegilde

Velbesøgt rejsegilde

Af: Eva Rastén, erasten.com

Under høj sol blev håndværkere og byggeri fejret, onde ånder fordrevet, og der blev meldt udsolgt af Harrys legendariske pølser til rejsegildet for seniorbofællesskabet ARSENALETs 33 nye almene og 18 private rækkehuse.

”Ringsted Kommune er lige midt i mulighederne,” fortalte borgmester i Ringsted Kommune Henrik Hvidesten, hvilket han også mener, de kommende beboere på ARSENAET vil nyde godt af, da man kommer til at bo midt i naturen med nem adgang til indkøb, sport, Ringsted by og forbindelser til resten af Sjælland.

De nye boliger er mere end blot et tag over hovedet

Jan Hyttel, formand for Bo-Vita, understregede, at boligerne ikke bare er et tag over hovedet, men et hjem, der er opført i respekt for sammenhængen med de kommende beboere og området. ”Jeg glæder mig til, at vi slår dørene op den 1. juli 2022 til et område med blandede boliger i et fællesskab, hvor jeg godt vil love, vi respekterer hinanden,” sagde Jan Hyttel. Morten Brixhuus fra Svanen Gruppen, der har været med til at opføre de 33 almene og 18 private rækkehuse til udlejning, er glad for, at de allerede har solgt de 18 private boliger til Crescendo. ”En stor tak til håndværkerne for deres indsats, og vi håber, at markeringen med rejsegildet, traditionen tro, er med til at holde onde ånder væk fra byggeriet, så vi kan fortsætte den gode byggetakt,” lød det fra Morten Brixhuus.

På billedet ses fra venstre Henrik Hvidesten, borgmester i Ringsted Kommune, Jan Hyttel, organisationsformand i Bo-Vita, og Morten Brixhuus, indehaver af Svanen Gruppen.

Lisbeth og Jens på 73 og 77 år vil gerne flytte til seniorbofællesskabet ARSENALET

”Det er ikke, fordi jeg vil gå til fælles-banko,” siger Lisbeth, hvilket Jens er enig i. ”Vi bor i dag i Glumsø, men min kone er her fra Ringsted, og det vil føles, som om vi kommer hjem igen,” fortæller Jens. ”Men det lokker også, at vi kan få hjælp til at holde de grønne områder, snerydning og samtidig få en snak og måske lidt fællesspisning med ligesindede,” siger Lisbeth i håbet om at få en af ARSENALETs boliger.

I slut-september får du svar om din placering på ventelisten

Angående leje af boligerne lyder det fra udlejningsgruppen, at hvis man har skrevet sig op på interesselisten, får man besked i september om sin placering.

Håndværkerne blev fejret (øverste billede), og den lange kø til pølsemanden (på nederste billede) gjorde, at der måtte meldes alt udsolgt af de legendariske Harrys pølser, inden der var gået en time.

Nyhed

Byggeprojekter i Bo-Vita

Der fuld fart på byggeprojekterne i Bo-Vita. I øjeblikket renoverer og bygger vi for godt 2,6 mia.kr....

Nyhed

Fuldt hus til åbent hus på ARSENALET

Det mindede næsten om en folkevandring, da beboerne fra 32 af de 33 rækkehuse i seniorbofællesskabet ARSENALET...

Nyhed

Åbent hus og gevinster i seniorbofællesskabet ARSENALET

Det er lørdag, og det lyder næsten, som om der allerede er gang i et spil banko...