Projektet
Fra tilvokset industrigrund til grønt boligkvarter

På Beauvaisgrunden på Ydre Østerbro på Rovsingsgade, har Bo-Vita omdannet en tom og tilvokset industrigrund til et attraktivt grønt boligkvarter med respekt for naturen.

For at bevare områdets grønne karakter er de nye familieboliger udviklet som tre smalle punkthuse på mellem 15 og 30 meter, der flettes ind i naturen blandt træer og buske.

Disse punkthuse skal huse alt fra unge, unge par, små familier, store familier og bofællesskaber. Boligerne skal derudover omringes af et grønt bakket landskab, der byder på gode, rekreative byrum. Eksempelvis et grønt urbant byrum ud mod Rovsingsgade.

Klimaet er der også tænkt på, idet projektet indeholder løsninger på at tage imod de stigende mængder regnvand fx i forbindelse med skybrud.

Skriv dig op til boligerne her

 

 

Highfive Fokus
På kanten af byen

Parken omkring de tre høje punkthuse står i kontrast til byzonen. Beplantningen skal bestå af høje, vilde blomstrende naturgræsser og flerstammede træer. Målet er et frodigt og farverigt udtryk, der bidrager til biodiversiteten og sikrer oplevelsen af sæson og nuancer uden at kræve intensiv pleje.

I parken er der et stisystem, der nogle steder står på pæle for at fødderne kan holdes tørre. Her findes aktiviteter for alle aldre som fx. skovparkour, en lille naturlegeplads, boldbane, bålplads, vandleg mv.

Femkantet funktionalitet

For at sikre boliger med mest muligt privatliv, og mindst muligt støj fra den nærliggende Rovsinggade, opføres boligerne som femkantede punkthuse. Du kan læse mere om projektet i PDF-beskrivelserne her på siden.

Projekt og Lokalplan

High Five - Projektbeskrivelse

PDF

Lokalplan 522.pdf

PDF