Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

Tre arrangementer fra Trivselsindsatsen i Bo-Vita

I løbet af de seneste måneder har beboerne i vores boligområder haft fornøjelsen af at deltage i tre arrangementer, der har styrket fællesskabet og trivslen mellem naboer og skabt gode minder.

Kagegilde og foredrag om juletraditioner på La Glace

Med støtte fra Bo-Vita har godt 210 beboere været inviteret til kagegilde og et foredrag om juletraditioner på det berømte kagekonditori, La Glace. Dagen bød på garanterede fyldte maver og mulighed for at være sammen og lære hinanden bedre at kende som naboer.

Dragens Dag

Efteråret blev budt velkommen af flere boligafdelinger, der med hjælp fra Trivselsindsatsen valgte at arrangere Dragens Dag, hvor beboere, børn, bedsteforældre og alle derimellem samledes for at flyve med drager. Der blev tegnet med tekstiltuscher på egne drager, mens der blev spist æbleskiver og drukket saftevand.

Bomiparken har sendt gamle beboersenge til Ukraine

I ønsket om også at gøre en forskel ude i verden har Bomiparkens beboere sendt gamle beboersenge til hospitaler i Ukraine.

Vil du gerne deltage i Trivselsindsatsens arrangementer og styrke nabo- og fællesskabet i din boligafdeling? Husk at følge med på Trivselsindsatsens side på Facebook.

Nyhed

Leif og kvinderne strikker politilommebamser til børn i krisesituationer

Strikkepindene klakker flittigt mod hinanden, mens kvinder fra flere af Bo-Vitas boligafdelinger strikker politilommebamser over kaffe, kagespisning,...

Nyhed

Hej nabo

Naboer nominerer naboer for det gode naboskab. I Bo-Vita er der sat spot på det gode naboskab...

Nyhed

Workshop krydret med godt naboskab

Den sidste mandag i maj måned mødtes godt 60 beboerdemokrater og ansatte fra Bo-Vita til workshop om...