Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

Tre arrangementer fra Trivselsindsatsen i Bo-Vita

I løbet af de seneste måneder har beboerne i vores boligområder haft fornøjelsen af at deltage i tre arrangementer, der har styrket fællesskabet og trivslen mellem naboer og skabt gode minder.

Kagegilde og foredrag om juletraditioner på La Glace

Med støtte fra Bo-Vita har godt 210 beboere været inviteret til kagegilde og et foredrag om juletraditioner på det berømte kagekonditori, La Glace. Dagen bød på garanterede fyldte maver og mulighed for at være sammen og lære hinanden bedre at kende som naboer.

Dragens Dag

Efteråret blev budt velkommen af flere boligafdelinger, der med hjælp fra Trivselsindsatsen valgte at arrangere Dragens Dag, hvor beboere, børn, bedsteforældre og alle derimellem samledes for at flyve med drager. Der blev tegnet med tekstiltuscher på egne drager, mens der blev spist æbleskiver og drukket saftevand.

Bomiparken har sendt gamle beboersenge til Ukraine

I ønsket om også at gøre en forskel ude i verden har Bomiparkens beboere sendt gamle beboersenge til hospitaler i Ukraine.

Vil du gerne deltage i Trivselsindsatsens arrangementer og styrke nabo- og fællesskabet i din boligafdeling? Husk at følge med på Trivselsindsatsens side på Facebook.

Nyhed

Ny administrativ ledelse i Bo-Vita

Vi har i går sagt farvel til Bo-Vitas administrerende direktør Steffen Boel Jørgensen, der har valgt træde...

Nyhed

Læs vores årsberetning 2023

I år har vi haft særlig fokus på vores mål om “Boliger for alle”. Ved årets begyndelse...

Nyhed

Regeringens lister er offentliggjort

Det er den 1. december og regeringens lister over omdannelsesområder, parallelsamfund, udsatte områder og forebyggelsesområder er offentliggjort....