Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

Ny administrativ ledelse i Bo-Vita

Vi har i går sagt farvel til Bo-Vitas administrerende direktør Steffen Boel Jørgensen, der har valgt træde tilbage fra sin stilling på grund af sygdom. Vi sagde også farvel til vicedirektør Troels Buch Kristensen, der går på pension. I dag byder vi velkommen til vores nye direktør.

Bo-Vita byder velkommen til vores nye direktør: Georg Schmidt

Stafetten overtages af Bo-Vitas erfarne byggeudviklingsdirektør, Georg Schmidt, som også har erfaring med i rygsækken som tidligere direktør for en almen boligorganisation. “Vi er glade og trygge ved, at det er Georg, som bliver vores nye direktør. Han kender os helt tilbage fra dengang, vi hed Lejerbo København. Det betyder, at han kender både Bo-Vita som organisation og vores medarbejdere, hvilket betyder, at vi kan fortsætte vores gode arbejde i det daglige, og vores udviklingsprojekter kan fortsætte som planlagt. Derudover skal vi ikke glemme, at vi har vores dedikerede medarbejdere. Vi er i bestyrelsen derfor fulde af håb og mål for fremtiden i Bo-Vita,” siger Jan Hyttel, der er formand for bestyrelsen i Bo-Vita.

Til venstre ser du Bo-Vitas tidligere direktør, Steffen Boel Jørgensen. Til højre ser du Bo-Vitas nye direktør, Georg Schmidt.

Nyhed

Leif og kvinderne strikker politilommebamser til børn i krisesituationer

Strikkepindene klakker flittigt mod hinanden, mens kvinder fra flere af Bo-Vitas boligafdelinger strikker politilommebamser over kaffe, kagespisning,...

Nyhed

Hej nabo

Naboer nominerer naboer for det gode naboskab. I Bo-Vita er der sat spot på det gode naboskab...

Nyhed

Workshop krydret med godt naboskab

Den sidste mandag i maj måned mødtes godt 60 beboerdemokrater og ansatte fra Bo-Vita til workshop om...