Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

Fisk, fangster og fællesskab

Af: Susi Marianne Rossing og Tanja Nyegaard

Søndag den 28. august bragte på et møde med det våde element i naturen og et fantastisk fællesskab for nogle af beboerne i Bo-Vita. 40 glade beboere tog på fisketur i Øresund. Mødestedet var Helsingør Havn, hvor fiskekutteren Havstrygeren lagde til kaj, og de forventningsfulde deltagere fra barn til voksen – kvinder og mænd, gik ombord.

40 glade fiskere fra Bo-Vita går ombord på Havstrygeren.

Skipperen brugte sit ekkolod til at lokalisere fiskestimerne, og alle blev beriget med fisk, som de kunne tage med sig hjem. En af deltagerne var særligt tilfreds og udtalte: ”Her er nok til at kunne spise frisk fisk i 14 dage”.

Fangsten denne gang blev mest sild, men der blev også fanget torsk.

Vejret viste sig fra sin bedste side, og der var en del sol på himlen og ro på vandet, og havmågerne fulgte godt med på sidelinjen for at få gavn af indmaden, der blev kastet over bord fra de fangede og rensede fisk.

En af mågerne kom for tæt på og blev fanget, da den ville stjæle en af fiskene, der sad på en krog. Heldigvis kunne en af de garvede fiskere hjælpe mågen fri af krogen og dermed var den igen en fri fugl.

Turen er blevet til i et samarbejde mellem Valby Fiskeklub v. Ali og Mohammed, bestyrelsen i Akacieparken v. Malene Stevnsbo, koordinator Tanja Nyegaard fra Botikken og Bo-Vitas trivselsindsats.

Hvis du er nysgerrig på en tur med fiskeklubben, kan du kontakte formanden Ali Jawad, tlf. 4231 7722.

Store smil og masser af fiskefangst på Bo-Vitas fisketur.

Nyhed

Beboerdemokraterne i Bo-Vita er inviteret til workshop med fokus på naboskab

Noget af det særlige ved at bo alment til leje er; det er dig som beboer, der...

Nyhed

Sammen bor vi – sammen gror vi

Beboere i 380 boliger i Bo-Vitas boligafdelinger har modtaget en mulepose med et grønt plantekit for at...

Nyhed

Trivsel i fællesskab: Bo-Vitas indsats mod ensomhed

Sociale sammenkomster har været omdrejningspunktet i Bo-Vitas arbejde for at styrke fællesskabet i vores ældreafdelinger og modvirke...