Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

BO-VITA SÆTTER FOKUS PÅ UDVIKLING OG PÅ IMPLEMENTERING AF STRATEGIER MED TO NYANSÆTTELSER

Af: Eva Rastén, erasten.com

I Bo-Vita ønsker vi ikke, at vores strategier skal ende i en skrivebordsskuffe; tværtimod! Vores strategier skal implementeres og omsættes til handling. Derfor har Bo-Vita fra den 1. juni 2023 ansat to erfarne kræfter med baggrund i den almene sektor til at sikre, at dette sker i praksis og samtidig sætte turbo på udviklingen.

Georg Schmidt, ny projektudviklingsdirektør

Som ny projektudviklingsdirektør får Georg Schmidt særligt ansvaret for at implementere bestyrelsens bygherrestrategi. “Jeg har tidligere arbejdet med Bo-Vitas byggeprojekter i BO-VEST, og det vil jeg til dels fortsætte med. Derudover skal vi også have fokus på vores fortætningsprojekter og samarbejdet med blandt andet private investorer”, fortæller Georg.

Dorte Thorsen, ny udviklingschef

Som udviklingschef får Dorte Thorsen ansvaret for at sikre en effektiv gennemførelse af Bo-Vitas byggeprojekter samt at lette overgangen fra byggeprojekt til drift.

Dorte skal være bindeleddet i udførelsen af Bo-Vitas strategier både internt og i samarbejdet med BO-VEST, der hjælper i Bo-Vitas byggesager og i udlejningen af vores boliger. “Jeg skal dele mit indblik og overblik med bestyrelsen i Bo-Vita, sådan at de er bedst muligt klædt på til at træffe beslutninger. Plejer skal udfordres, sådan at vi måske kan opdage bedre løsninger og styrke Bo-Vitas udvikling”, siger Dorte.

Læs Bo-Vitas strategier.

Læs Bo-Vitas bygherrestrategi.

Til venstre på billedet ser du Georg Schmidt, Bo-Vitas nye projektudviklingsdirektør. Til højre på billedet ser du Dorte Thorsen, der er Bo-Vitas nye udviklingschef.

Nyhed

Ny administrativ ledelse i Bo-Vita

Vi har i går sagt farvel til Bo-Vitas administrerende direktør Steffen Boel Jørgensen, der har valgt træde...

Nyhed

Tre arrangementer fra Trivselsindsatsen i Bo-Vita

I løbet af de seneste måneder har beboerne i vores boligområder haft fornøjelsen af at deltage i...

Nyhed

Læs vores årsberetning 2023

I år har vi haft særlig fokus på vores mål om “Boliger for alle”. Ved årets begyndelse...