Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

BO-VITA SÆTTER FOKUS PÅ UDVIKLING OG PÅ IMPLEMENTERING AF STRATEGIER MED TO NYANSÆTTELSER

Af: Eva Rastén, erasten.com

I Bo-Vita ønsker vi ikke, at vores strategier skal ende i en skrivebordsskuffe; tværtimod! Vores strategier skal implementeres og omsættes til handling. Derfor har Bo-Vita fra den 1. juni 2023 ansat to erfarne kræfter med baggrund i den almene sektor til at sikre, at dette sker i praksis og samtidig sætte turbo på udviklingen.

Georg Schmidt, ny projektudviklingsdirektør

Som ny projektudviklingsdirektør får Georg Schmidt særligt ansvaret for at implementere bestyrelsens bygherrestrategi. “Jeg har tidligere arbejdet med Bo-Vitas byggeprojekter i BO-VEST, og det vil jeg til dels fortsætte med. Derudover skal vi også have fokus på vores fortætningsprojekter og samarbejdet med blandt andet private investorer”, fortæller Georg.

Dorte Thorsen, ny udviklingschef

Som udviklingschef får Dorte Thorsen ansvaret for at sikre en effektiv gennemførelse af Bo-Vitas byggeprojekter samt at lette overgangen fra byggeprojekt til drift.

Dorte skal være bindeleddet i udførelsen af Bo-Vitas strategier både internt og i samarbejdet med BO-VEST, der hjælper i Bo-Vitas byggesager og i udlejningen af vores boliger. “Jeg skal dele mit indblik og overblik med bestyrelsen i Bo-Vita, sådan at de er bedst muligt klædt på til at træffe beslutninger. Plejer skal udfordres, sådan at vi måske kan opdage bedre løsninger og styrke Bo-Vitas udvikling”, siger Dorte.

Læs Bo-Vitas strategier.

Læs Bo-Vitas bygherrestrategi.

Til venstre på billedet ser du Georg Schmidt, Bo-Vitas nye projektudviklingsdirektør. Til højre på billedet ser du Dorte Thorsen, der er Bo-Vitas nye udviklingschef.

Nyhed

Leif og kvinderne strikker politilommebamser til børn i krisesituationer

Strikkepindene klakker flittigt mod hinanden, mens kvinder fra flere af Bo-Vitas boligafdelinger strikker politilommebamser over kaffe, kagespisning,...

Nyhed

Hej nabo

Naboer nominerer naboer for det gode naboskab. I Bo-Vita er der sat spot på det gode naboskab...

Nyhed

Workshop krydret med godt naboskab

Den sidste mandag i maj måned mødtes godt 60 beboerdemokrater og ansatte fra Bo-Vita til workshop om...