Nyhed
Nyt fra Bo-Vita

Bo-Vita bygger nyt i nord og syd til alle aldre

Af: erasten.com

Hos Bo-Vita administrerer vi renoveringer og nybyggeri for ca. 2,6 mia. kr. Vi er stolte af at præsentere to af vores nye projekter: Kregmehusene i Kregme og Trestensvej i Skælskør.

Kregmehusene i Kregme By
I Præstesvinget i Kregme By, mellem Arresø og Roskilde Fjord, opføres Kregmehusene. Kregmehusene kommer til at bestå af 90 almene ungdoms- og familieboliger, et seniorbofællesskab samt private boliger. Boligerne bliver placeret i mindre, individuelle gårdklynger, som er opført omkring et grønt, bilfrit gårdrum i 1 og 2 plan. Vi forventer, at boligerne er klar til indflytning om 2 år. Læs mere om Kregmehusene.

Illustration: Kregmehusene i Kregme By, KHR Architecture.

Trestensvej i Skælskør
48 almene familieboliger og et seniorbofællesskab opføres tæt på havnebyen Skælskør, omkranset af marker, træer og vand. Boligerne bliver placeret som en række af klynger med rækkehuse i ét plan og seniorbofællesskab i to rundbygninger omkring bilfrie gårdrum. Vi forventer, at boligerne er klar til indflytning inden for 3 år. Læs mere om Trestensvej.

Illustration: Trestensvej i Skælskær, KHR Architecture.

Nyhed

Leif og kvinderne strikker politilommebamser til børn i krisesituationer

Strikkepindene klakker flittigt mod hinanden, mens kvinder fra flere af Bo-Vitas boligafdelinger strikker politilommebamser over kaffe, kagespisning,...

Nyhed

Hej nabo

Naboer nominerer naboer for det gode naboskab. I Bo-Vita er der sat spot på det gode naboskab...

Nyhed

Workshop krydret med godt naboskab

Den sidste mandag i maj måned mødtes godt 60 beboerdemokrater og ansatte fra Bo-Vita til workshop om...