Grönings Have - Seniorboliger

Velkommen til Grönings Have - Seniorboliger

Seniorbofællesskabet i Grönings Have består af 15 moderne boliger beliggende i en opgang i en 6-etages ejendom på Islands Brygge. Tagetagen tilbyder fællesarealer for seniorbofællesskabet.

Boligerne er mellem 48 og 63 kvm stor, og har, med en enkelt undtagelse, altan eller terrasse. Der er åbent køkken med div. hårde hvidevarer, og i badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler. Hver lejlighed har desuden eget kælderrum.

Fællesarealerne består af opholdsrum med fuldt monteret køkken, gæsteværelse, badeværelse og en stor tagterrasse med havemøbler og gasgrill.

Ganske tæt på bofællesskabet ligger havnebassinet med stoppested for havnebussen, gang- og cykelbro til Vesterbro og shopping- centeret Fisketorvet. Tæt på finder du også en Netto-dagligvarebutik og busstoppested.

Bofællesskabet har ingen faste arrangementer, men tilstræber at holde et vist antal fællesspisninger, møder og hyggeligt samvær i opholdsstuen eller på terrassen.

Nye beboere til bofællesskabet:

Hvis du er interesseret i at blive en del af bofællesskabet, skal du skrive til ventelisteudvalget på e-mail: Ibyenvedvandet@gmail.com. Herefter bliver du kontaktet af udvalget og indkaldt til en samtale.

Du kan blive godkendt til at komme på ventelisten til en bolig i bofællesskabet, hvis du er +50 år, og ikke har nogen hjemmeboende børn

Én gang om året inviteres interesserede, kommende beboere til åbent hus. Her er det muligt at hilse på beboerne, se fælleslokalerne og én eller flere af lejlighederne.

Boligernes beliggenhed

J. C. Christensens Gade 5
2300
København S

Ejendomskontor

J. C. Christensensgade 5, kld
2300
København S
Grönings Have- Seniorboliger
31 25 03 04
E-mail: groningshave@bo-vita.dk

Ejendomskontorets åbningstider

Tlf. og kontortid mandag, onsdag og fredag 07.15-07.45

Nyt fra boligafdelingen

I øjeblikket er der intet nyt